BAY BAYAN KUAFÖRÜ İHALESİ

 

 

BAHÇELİEVLER ABİDİN PAK ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

BAY VE BAYAN KUAFÖRÜ

İHALE İLANI

Madde 1- Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde Bulunan Bayan Kuaförü ve  Bay Kuaförü hizmet alımının   kirayaverilmesi.

Madde 2- İhale Usulü, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi

gereği Açık İhale Usulü ile kiraya verilir ve kiralamada taraflarca sözleşme düzenlenir.

 

Madde 3- İhaleye konu olan Hizmet Alanlarının;

Kurumun adı

:Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü

İdare

:Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Bulunduğu İl/İlçe

:İstanbul / Bahçelievler

Telefon ve Faks No :

:Telefon : 212 502 24 11Faks: 212 555 24 11

İhale Konusu İşin Adı

 

 

İhale Tarihi/İhale Saati/Gün

Tahmini Bedel

 

Geçici Teminat Süre

Tekliflerin Son Verilme Tarihi

İhale Dökümanını Görüleceği yer

Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde Bulunan Alanın 21 m2 Kısmının Bay ve 78 m2 Bayan Kuaförü Kiralama İhale İşi

:

02/05/202311.00Salı

:168.000,00+KDV

 

 

:  Teklif Bedelinin %3’ü

: 1 Yıl+2 Her halükarda 3 yılı geçemez.

02.05.2023,  Saat: 11.00

 

Bahçelievler  Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İdaresi,

Madde 4- İhaleninYapılacağıYer           :Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Sosyal Etkinlik Salonu

Madde 5- Tekliflerin Sunulacağı Yer :Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İdaresi

Madde 6-İhaleUsulü                                 : 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi

Madde 7- İhale dokümanının görülmesi ve temini: a)İhale dokümanı Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü  Bahçelievler Mh. Talatpaşa Cad. No: 38/6  Bahçelievler-İstanbul adresinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların idareden onaylı ihale dokümanını almasızorunludur.

a . İhale dokümanın satış bedeli : ücretsidir.

b .Teklifler, Teklifler ihale ( son teklif verme) tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilecektir. İhale (son teklif verme ) saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

c. Postada meydana gelen gecikmelerden dolayı idare veya ihale komisyonu herhangi bir sorumluluk

kabul etmez.

d. Kira Bedeli üzerinden ayrıca KDV alınacaktır.

 

Madde 8- İSTEKLİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

İhaleye katılmak için başvuracak isteklilerde aranılacak şartlar ile ihale komisyonuna ibraz etmeleri gereken belgeler aşağıdasıralanmıştır.

8.1

-Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile elektronik posta adresi -Gerçek kişi katılması halinde, Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı) veya nüfus kayıt örneği(e-devlet)

-Tüzel veya ortak girişim katılması halinde, vergi levhası (aslı veya e-devlet/e-vergi levhası

barkodlu veya noter tasdikli sureti)

-En az 1 yıllık İş Bitirme Belgesi.

8.2

Gerçek  kişi  katılması  halinde İkametgah Belgesi         (e-devlet veya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden alınacak belgeninaslı),

Tüzel veya ortak girişim olarak ihaleye girecek firmalar vergi levhası (aslı veya e-devlet/e-

vergi levhası barkodlu veya noter tasdikli sureti)

8.3

İhaleye katılacak isteklilerin adli sicil kayıt örneğine ilişkin olarak ;

1-Gerçek Kişi olması halinde, Adli Sicil Kaydı (aslı veya e-devlet ’ten alınan belgeyi) vermeleri gerekir. (İhale İlan tarihi itibariyle alınmasıgerekir)

2-Tüzel Kişi olması halinde, tüzel kişiliği oluşturan gerçek kişilerin adli sicil kayıtlarına ilişkin belgenin aslı veya e-devlet’ten alınan belgeyi vermeleri gerekir. (İhale ilan tarihi itibariyle  alınmasıgerekir)

 

8.4

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1)   Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi (Belgeninaslı)

2)   Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri. (Belgeninaslı)

8.5

İhalelerden men yasağı olmadığına dair belge, İlgili Meslek Odasından ihale ilan tarihinden itibaren alınmış mesleki faaliyetten men olmadığını gösteren belgeyi vermeleri gerekir. (Üzerinde tahrifat yapılan belgeler geçersizdir) (Belgenin aslı veya e-devlet’ten alınan belgeyi vermeleri gerekir)

8.6

Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı

vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi (Belgelerin aslı)

8.7

a)   Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odasıbelgesi;

1)   Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, (belgenin aslı veya noter tasdikli)

2)    Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge (belgenin aslı veya noter tasdiklisureti)

8.8

Ortak katılım halinde,

İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini ıslak imzalı olarak vermeleri gerekmektedir. (İhale kazanıldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi vermek zorundadır,

 

 

ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin

edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar).

 

İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 8. maddesinin (8.1), (8.2), (8.3), (8.5), (8.7) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.

8.9

Geçici Teminat; ihaleye ait geçici teminat tutarını Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Bahçelievler İş  Bankası Yayla Şubesi nezdindeki TR03 0006 4000 0011 1960 7836 60 nolu hesaba yatırılması ve yatırdığına dair banka dekontu yada geçici teminat mektubu verilmesi halinde (geçici teminat mektubu ve banka teyit yazısı, süresiz olmalı, hangi iş için verildiği belirtilmeli, ilgili şubenin vereceği teminat limiti dahilinde olmalıdır.) ihale zarfının içine konması gerekmektedir..

8.10

Alınan  ihale şartnamesinin her sayfasının, istekli tarafından imzalanarak (imzalanmaması halinde değerlendirme dışı kalacaktır.) ihale dosyasına konulması zorunludur.

İstekli, Kiralama Sözleşmesindeki genel hükümleri ve hizmet alanının kiralama işine ait şartnamedeki genel şartların tüm maddelerinin okunduğunu, kabul edildiğini beyan eder ve tüm hükümleri kabul etmiş sayılır. İstekliler tekliflerini ve eki ihale dokümanlarını doldurup kaşeleyip imzaladıktan sonra teslim edeceklerdir.

 

 

 

Madde 9- İhale komisyonu, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLANEN DUYURULUR

 

19/04/2023

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi