T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Abidin Pak Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Kas

İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Bahçelievler Öğrenci Meclis Başkanlık Seçimi İlçe Kaymakamımız Sn.Dr.Mehmet Boztepe, Belediye Başkanımız Sn.Dr.Hakan Bahadır, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sn.Emin Çıkrıkçı, sendika temsilcileri öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile öğretmenevimizde yapıldı.

Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik ederiz

ABİDİN PAK ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle İlçe Kaymakamımız  Sayın Dr.Mehmet Boztepe, Belediye Başkanımız Sayın.Dr.Hakan Bahadır, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Çıkrıkçı, ilçe protokolü ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği yemek programı öğretmenevimizde yapıldı.